Παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδίου και του Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τον Δήμο Σητείας οργανώνει ενημέρωση-συζήτηση την Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 12:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα : «Στρατηγικό Σχέδιο της Περιφέρειας Κρήτης για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και τη διαχείριση των προϊόντων του».

Επίσης θα γίνει παρουσίαση των Σημάτων Ποιότητας της Περιφέρειας Κρήτης και συγκεκριμένα του «Σήματος Ποιότητας Κρητικής κουζίνας».

Εισηγήτρια θα είναι η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Αγροτικής Οικονομίας , Κτηνιατρικής και Αλιείας κα Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη.

[singlepic id=1015  w=320 h=240 float=center]

 

Κατεβάστε ΕΔΩ τις αναλυτικές Προδιαγραφές Πιστοποίησης εστιατορίων με το «Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης».

ΕΔΩ θα βρείτε μια συνοπτική παρουσίαση του «Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης» και οδηγίες για το πως μπορείτε να το αποκτήσετε.

Για να ενημερωθεί περαιτέρω ή να εκδηλώσει ενδιαφέρον για πιστοποίηση, ένα εστιατόριο μπορεί να απευθυνθεί στο Τμήμα Πιστοποίησης της εταιρείας, στο 28310-51401 ή να στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στο symfono_gram@nar.gr .

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης © 2020