Πίσω

Σήμα "κρητική κουζίνα"

Ξενοδοχείο Minoa Palace – Εστιατόριο «Thalassa»

Εστιατόριο a la carte, Ξενοδοχείο 5*

Το ξενοδοχείο Minoa Palace Resort χτίστηκε το 2002 με σκοπό να προσφέρει στους ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Σήμερα, καλύπτοντας έκταση 35000 τετραγωνικών μέτρων στον Πλατανιά Χανίων, έχει εδραιωθεί ως τον ιδανικό προορισμό στον νομό, με τα πολυτελή δωμάτια και τις σουίτες του, που παρέχουν υψηλή ποιότητα διαμονής, άριστο και φιλικό σέρβις, αλλά και τους γαστριμαργικούς θησαυρούς που δημιουργεί και εξελίσσει ο executive chef των 4 εστιατορίων του ξενοδοχείου, Γιάννης Τσιβουράκης με την ομάδα του.

Στη φιλοσοφία του το ξενοδοχείο θέλοντας να προσφέρει μια διαφορετική προσέγγιση στον επισκέπτη του, πέρα από τα δεδομένα του ήλιου και της θάλασσας, αποφάσισε να δώσει ένα τοπικό γαστρονομικό στίγμα στην καθημερινότητα του, εντάσσοντας στοιχεία σε όλα τα επιμέρους τμήματα του.

Χαρακτηριστικά, στα εστιατόρια του ξενοδοχείου είναι εμφανής η διάθεση προβολής της Κρητικής, αλλά και γενικότερα της Ελληνικής παράδοσης. Συγκεκριμένα στο a la carte μενού του εστιατορίου Thalassa, τα εδέσματα της Κρητικής Κουζίνας κατέχουν διακριτά μεγαλύτερο ποσοστό στο εδεσματολόγιο σε σχέση με τις υπόλοιπες γευστικές προτάσεις (τουλάχιστον 65% του μενού είναι Κρητικά πιάτα και το 35% ελληνικά και διεθνή πιάτα) και διέπονται από τις αρχές της Κρητικής Διατροφής με πολλά χόρτα, όσπρια, δημητριακά, λαχανικά εποχής και μαγειρευτά φαγητά.

Στοιχεία επιχείρησης


Είδος Επιχείρησης: Εστιατόριο a la carte, Ξενοδοχείο 5*

Διεύθυνση: Πλατανιάς, Χανιά

Τηλέφωνο: +30 28210-36500

Email: info@minoapalace.gr

Website: www.minoapalace.gr

Περίοδος Λειτουργίας: Μάιο με Οκτώβριο


Φωτογραφίες

Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης © 2021