Πίσω

Σήμα "κρητική κουζίνα"

Ξενοδοχείο Cactus Royal Resort – Εστιατόριο «Ελιά»

Ξενοδοχείο

Το Cactus Royal είναι ένα 5* παραθαλάσσιο ξενοδοχείο με άψογες, εκλεπτυσμένες και φιλόξενες υπηρεσίες σε συνδυασμό με ένα ονειρεμένο περιβάλλον το οποίο υπόσχεται ξέγνοιαστες διακοπές.

Το συγκρότημα αποτελείται από 177 δωμάτια εκ των οποίων 16 σουίτες πλήρως εξοπλισμένα που στοχεύουν να ικανοποιήσουν τους επισκέπτες που αναζητούν ισορροπία ανάμεσα στην ανάπαυση και την άνεση.

Οι αισθήσεις απογειώνονται στα εστιατόρια “Philoxenia” και “Elia” που υπόσχονται να προσφέρουν ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι υψηλών προδιαγραφών παρουσιάζοντας το επιτυχές πάντρεμα γευμάτων Ελληνικής (παραδοσιακής – τοπικής) και διεθνής κουζίνας με ευρεία οινική γευσιγνωσία. Το main bar “Notos”, το pool bar “Eros” και το παραδοσιακό καφενείο “Petrino” επισφραγίζουν ολοκληρωμένες επισιτιστικές υπηρεσίες.

Η αποθέωση της απόλαυσης στο Spa Center με υπηρεσίες αισθητικής, ομορφιάς, αναζωογόνησης καθώς και με παροχές τόνωσης και ευεξίας στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Η 24η εξυπηρέτηση, η ευγένεια, η φιλοξενία και ο επαγγελματισμός είναι χαρακτηριστικά της οικογένειας του Cactus Royal για τα οποία είμαστε περήφανοι.

Στοιχεία επιχείρησης


Είδος Επιχείρησης: Ξενοδοχείο

Διεύθυνση: Σταλίδα, Ηράκλειο

Τηλέφωνο: +30 2897035001

Email: info@cactusroyal.gr

Website: www.cactusroyal.gr

Περίοδος Λειτουργίας: Απρίλιο έως Οκτώβριο


Φωτογραφίες

Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης © 2020