Πίσω

Σήμα "κρητική κουζίνα"

Ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort – Εστιατόριο «Ostria»

Το Anemos Luxury Grand Resort είναι ένα  ξενοδοχείο 5 αστέρων με πολυτελείς σουίτες & Spa το οποίο βρίσκεται δίπλα στο χωριό Γεωργιούπολη στα Χανιά, στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού της Κρήτης, με μαγευτική θέα στα Λευκά Όρη και στο Κρητικό Πέλαγος.

Πρόκειται για μία σύγχρονη μονάδα που διακρίνεται από το κυριότερο στοιχείο της Κρητικής παράδοσης: τη φιλοξενία που προσφέρεται από τους ανθρώπους του «Anemos» απλόχερα και πάντα με χαμόγελο.

Ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες περιμένουν τους επισκέπτες του εστιατορίου ‘Ostria’, που βασίζονται στην Κρητική κουζίνα, παντρεύοντας τη παράδοση με την μοντέρνα μαγειρική, πάντα με σεβασμό στις γεύσεις, τα αρώματα, τα υλικά και τις τεχνικές της κρητικής κουζίνας.

Πρώτες ύλες διαλεγμένες από τοπικούς  παραγωγούς, προϊόντα ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, κρητικό ελαιόλαδο,  παραδοσιακά εδέσματα τοπικής ταυτότητας συνθέτουν την γαστρονομική κουλτούρα και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του τόπου μας.

Σε ένα κομψό και φιλόξενο περιβάλλον , οι επισκέπτες μπορούν να συνοδεύσουν  το γεύμα τους με  ένα κρασί τοπικής προέλευσης, που τους προτείνεται ώστε να ταιριάξει ιδανικά με το μενού τους.

Στοιχεία επιχείρησης


Διεύθυνση: Καβρός Αποκορώνου, Χανιά

Τηλέφωνο: +30 28250 62550

Email: info@anemosresort.gr

Website: www.anemosresort.gr


Φωτογραφίες

Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης © 2020