Πίσω

Προϊόντα με το Σήμα «κρήτη»

Αγροτικός Συνεταιρισμός «Το Νησί» (Α.Μ.045)

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Το νησί» ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013 στην Ιεράπετρα Λασιθίου Κρήτης. Η έδρα και οι εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού βρίσκονται στο 1o χιλιόμετρο Ιεράπετρας – Γρα Λύγιας.
Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Το νησί» αποτελούμε 27 νέοι άνθρωποι που ενώσαμε τις ανησυχίες μας σ’ έναν κοινό σκοπό: τη συνεργασία και την πραγμάτωση ενός πρότυπου αγροτικού συνεταιρισμού που θα εκμεταλλεύεται και θα προωθεί τα αγροτικά προϊόντα που οι ίδιοι παράγουμε.
Συνδυάζοντας τη γνώση της παλαιότερης γενιάς με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων καλλιέργειας προσφέρουμε αγνά προϊόντα, τα οποία ελέγχονται καθημερινά για να δώσουν στον καταναλωτή την ποιότητα που ζητά. Μόλις συλλέγονται τα προϊόντα, αμέσως συσκευάζονται και φυλάσσονται σε ειδικούς θαλάμους ψύξης για να προφυλαχτούν τα θρεπτικά τους συστατικά.
Πρόκειται για μια προσπάθεια που ως μοναδικό στόχο έχει την ικανοποίηση του καταναλωτή διαμέσου της άριστης ποιότητας των προϊόντων που διαθέτουμε.
Στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού πραγματοποιείται η συλλογή, η διαλογή, η τυποποίηση, η αποθήκευση και τέλος η διακίνηση των νωπών των αγροτικών προϊόντων.
Ο συνεταιρισμός διαχειρίζεται συνολικά περίπου 200 στρέμματα νωπών κηπευτικών, από τα οποία το μεγαλύτερο ποσοστό είναι μεγαλόκαρπη τομάτα και σε μικρότερο ποσοστό προϊόντα όπως μελιτζάνα (φλάσκα, τσακώνικη) και πιπεριά (κέρατο, ντολμάς, φλωρίνης).

Στοιχεία επιχείρησης


Διεύθυνση: Παπαλάκοι, Λασίθι

Τηλέφωνο: +30 2842089609

Email: info@tonisi.eu

Website: www.tonisi.eu


Προϊόντα


  1. Πιπεριά Φλωρίνης

  2. Πιπεριά Κέρατο

  1. Μελιτζάνα

  2. Τομάτα

  1. Τομάτα Βελανίδι

  2. Πιπεριά Ντολμάς

  1. Αγγούρι Κνωσσού

Φωτογραφίες

Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης © 2020