Πίσω

Σήμα "κρητική κουζίνα"

Εστιατόριο στους Παραδοσιακούς Ξενώνες “ΘΑΛΟΡΗ”

Οικοτουρισμός, Ταβέρνα,

Χτισμένο από πέτρα και ξύλο, σε δύο επίπεδα, με μεγάλα τζάκια και στους δύο χώρους, επιβλητικά παράθυρα, πουν έχουν πανοραμική θέα προς το Λιβυκό Πέλαγος, με παραδοσιακό διάκοσμο, με τα χειροποίητα φωτιστικά από ξύλο ελιάς, το εστιατόριο μας είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ξεχωριστή στην οποία μπορείτε να απολαύσετε με την παρέα σας όλες τις ώρες του φαγητού.
Πρωινό: Μπορείτε να ξεκινήσετε την μέρα σας απολαμβάνοντας το παραδοσιακό μας πρωινό, που ετοιμάζεται με φρέσκα ντόπια υλικά ( όπως το παραδοσιακό ψωμί, το μέλι, τα αυγά, τους παραδοσιακούς τηγανίτες, το τυρί, το γιαούρτι και το φρέσκο γάλα). Ώρες λειτουργίας από τις 8:30 – 10:30.
Μεσημεριανό – Βραδινό: Η κουζίνα μας βασίζεται στην Κρητική Διατροφή η οποία είναι φημισμένη και βραβευμένη, για την υγιεινή και την γεύση της. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην χρήση αγνών ντόπιων πρώτων υλών και τα φαγητά μας είναι μαγειρεμένα με τις παραδοσιακές τεχνικές. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην δημιουργία μιας γευστικής και φρέσκιας ποικιλίας πιάτων φαγητού. Στο πλαίσιο αυτό έχει δημιουργηθεί ένα συγκεκριμένο μενού για το μεσημέρι και ένα δεύτερο μενού για το βραδινό. Τα πιάτα που σερβίρονται από μέρα σε μέρα ποικίλουν και είναι τόσο γευστικά που μπορούν να ικανοποιήσουν τις να ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών λατρών του φαγητού. Τα παραδοσιακά γλυκά κουταλιού και οι παραδοσιακές πίτες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του μενού και σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστα.

Στοιχεία επιχείρησης


Είδος Επιχείρησης: Οικοτουρισμός, Ταβέρνα,

Διεύθυνση: Καπετανιανά, Δήμος Γόρτυνας, ΤΚ 70016 Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνο: +30 2893 041762

2ο Τηλέφωνο: +30 6976994896

Email: info@thalori.com

Website: www.thalori.com

Περίοδος Λειτουργίας: Όλο το χρόνο


Προϊόντα


Φωτογραφίες

Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης © 2019