Πίσω

Προϊόντα με το Σήμα «κρήτη»

ΑΦΟΙ ΧΑΣΙΚΟΥ ΑΕΒΕ (Α.Μ.061)

Οι αδερφοί Κώστας & Νεκτάριος Χάσικος, συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση 50 ετών ίδρυσαν στα μέσα της δεκαετίας του ’80 την επιχείρηση ΑΦΟΙ ΧΑΣΙΚΟΥ ΑΕ μια επιχείρηση πρότυπο στην εμπορία κρέατος. Στην επόμενη δεκαετία, η επιχείρηση αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και οι αδερφοί ΧΑΣΙΚΟΥ επεκτείνονται στην εμπορία κατεψυγμένου κρέατος, ψαριών και λαχανικών ιδρύοντας μια υπερσύγχρονη αγορά τροφίμων πρωτοποριακή για τα δεδομένα του Ρεθύμνου.

Με 50 χρόνια εμπειρίας και συνεχίζοντας μια πλούσια κληρονομιά η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΣΙΚΟΥ ΑΕΒΕ (Τροφοεπεξεργασία Κρήτης) προχώρησε το 2006 στην ίδρυση μιας σύγχρονης βιομηχανίας παραγωγής – επεξεργασίας και τυποποίησης κρεατοσκευασμάτων, αλλαντικών και παραδοσιακών κρητικών προϊόντων.

Η ΑΦΟΙ ΧΑΣΙΚΟΥ ΑΕΒΕ ακολουθεί στρατηγική διαρκούς εξέλιξης σε ότι αφορά την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό και τις υποδομές της. Με συνεχόμενες επενδύσεις, η εταιρεία βελτιώνει σημαντικά την παραγωγικότητα της και δρομολογεί διαδικασίες αυτοματισμού και μείωσης κόστους που εξυπηρετούν τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν την υλοποίηση των αναπτυξιακών στόχων της. Το εργοστάσιο αποτελεί την κύρια μονάδα παραγωγής προϊόντων επεξεργασίας κρέατος της εταιρείας, ενώ παράλληλα στεγάζει το κέντρο σχεδιασμού, υλοποίησης και παρακολούθησης του στρατηγικού αναπτυξιακού προγράμματος της εταιρείας.

Στοιχεία επιχείρησης


Διεύθυνση: Βιολί Χαράκι, Ρέθυμνο

Τηλέφωνο: +30 2831020617

Φαξ: 2831020618

Email: info@xasikos.gr

Website: www.xasikos.gr


Προϊόντα


  1. Λουκάνικο με σταμναγκάθι

  2. Απάκι χοιρινό

  1. Καπνιστά σύγκλινα

  2. Λουκάνικο ξυδάτο

  1. Απάκι κοτόπουλο

  2. Καπνιστή μπριζόλα

  1. Καπνιστή πανσέτα

  2. Λουκάνικο σχάρας

  1. Λουκάνικο της παρέας

Φωτογραφίες

Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης © 2019